Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Challenge, praat – en doecafé (jong volwassenen)

oktober 5, 2023 @ 6:30 pm - augustus 29, 2024 @ 8:00 pm

Wat

Interactief praat- en doecafé waarbij je, samen met andere jongvolwassenen en onder begeleiding van een ervaren therapeut, stil staat bij thema’s en vragen die je tegenkomt bij de uitdagingen na het middelbaar onderwijs.

 

 

Voor wie

Deze workshop is er voor iedereen vanaf 18 jaar.
Je hoeft niet met grote zorgen te zitten. Samen met leeftijdsgenoten van gedachten wisselen is gewoon fijn en misschien zitten er wel nieuwe vriendschappen in.

 

 

Doel

  • je zelfvertrouwen vergroten
  • van elkaar leren
  • inzichten verwerven


Wat we doen

Challenge gaat door in kleine groepjes. Zo creëren we een veilige omgeving waar je vragen kan stellen en kan praten over je gevoelens en gedachten.Alle thema’s i.v.m. het nieuwe leven na het middelbaar onderwijs kunnen aan bod komen, zoals bijvoorbeeld omgaan met stress en faalangst, toekomstkeuzes en prioriteiten stellen, nieuwe contacten leggen, …

Tijdens de challenge gaan we ook creatief aan de slag om dichter bij ons zelf te komen,we zetten onszelf in beweging naar een gezonde geest in een gezond lichaam. We zetten accent op talent om zo vol zelfvertrouwen onze toekomst uit te bouwen.

Meer lezen

 

Je kan deze workshop combineren met ‘Studio in de mix’ het uur ervoor. Hier werken we vooral in beweging aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

 

Details

Start:
oktober 5 @ 6:30 pm
Einde:
augustus 29, 2024 @ 8:00 pm
Website:
https://ankerpunt.be/challenge-praatcafe/

Locatie

Ankerpunthuis
Oud-Heverleestraat 62
Heverlee, 3001
+ Google Maps

Organisator

Ankerpunt vzw
Phone
0497746899
Email
secretariaat@ankerpunt.be
Bekijk Organisator website