Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Gezinsdag 2023 ’15 jaar Ankerpunt’

oktober 1 @ 12:30 pm - 11:30 pm

SAMEN TREKKEN WE AAN EEN ZEEL

Ondertussen kent u ons wel. Sinds 2008 zet Ankerpunt zich in voor het welzijn van kinderen, jongeren en hun gezinnen. Al 15 jaar zijn we stevig ingebed in het Leuvense zorglandschap en ver daarbuiten  Ook bij scholen en ouderverenigingen hebben we goede naambekendheid verworven en konden we heel wat realiseren voor het mentale welzijn van de Leuvenaars en hun kinderen. Vanuit ons maatschappelijk engagement werken we drempelverlagend zodat alle kinderen, jongeren en hun gezinnen van ons aanbod kunnen genieten, dus ook (financieel) kwetsbare gezinnen.

In 15 jaar hebben we heel wat gerealiseerd en kunnen we nu heel wat boeiende verhalen vertellen. 15  jaar! Daar zijn we best trots op en dat vieren we op zondag 1 oktober, tevens ook de start van de tiendaagse van de geestelijke gezondheid!  In de namiddag doen  we  dit  met  onze  traditionele  gezinsdag, met heel wat gratis verbindende activiteiten  voor  kinderen en hun gezinnen, maar ook voor professionals, mensen uit de zorg, het onderwijs, jeugdwerkers, .

Je kan je inschrijven via de groene knop. Wil je last minute nog langskomen? Kom zeker kijken misschien zijn er nog plaatsjes vrij en er is ook veel en leuk randanimatie. Kortom er valt hier altijd wel iets te beleven. Welkom!

Details

Datum:
oktober 1
Tijd:
12:30 pm - 11:30 pm