0497/746899 en 016/407757

Oud-Heverleestraat 62 - 3001 Heverlee

Home » Challenge praatcafé
  • Workshop tijdens het schooljaar voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar.
  • Donderdag van 19u00 – 20u30
  • Locatie: Ankerpunthuis
  • Inschrijven

Challenge praat- en doecafé

Doel

In dit interactief praat- en doecafé sta je, samen met andere jongvolwassenen en onder begeleiding van een ervaren therapeut, stil bij thema’s en vragen die je tegenkomt bij de uitdagingen na het middelbaar onderwijs. De bedoeling is je zelfvertrouwen te vergroten, van elkaar te leren en inzichten te vinden.

Deze workshop is er voor iedereen vanaf 18 jaar. Je hoeft niet met grote zorgen te zitten. Samen met leeftijdsgenoten van gedachten wisselen is gewoon fijn en misschien zitten er wel nieuwe vriendschappen in.

Wat we doen

Challenge gaat door in kleine groepjes. Zo creëren we een veilige omgeving waar je vragen kan stellen en kan praten over je gevoelens en gedachten.Alle thema’s i.v.m. het nieuwe leven na het middelbaar onderwijs kunnen aan bod komen, zoals bijvoorbeeld omgaan met stress en faalangst, toekomstkeuzes en prioriteiten stellen, nieuwe contacten leggen, …

Tijdens de challenge gaan we ook creatief aan de slag om dichter bij ons zelf te komen, we zetten onszelf in beweging naar een gezonde geest in een gezond lichaam. We zetten accent op talent om zo vol zelfvertrouwen onze toekomst uit te bouwen.

Je kan deze workshop combineren met ‘Studio in de mix’ het uur ervoor. Hier werken we vooral in beweging aan een gezonde geest in een gezond lichaam.