‘Studie in - zicht'

Combi - workshop: sociale vaardigheden en leren leren
voor jongeren  secundair onderwijs. 


individueel of in groep volgende modules:
leren leren
sociale vaardigheden

weerbaarheid
concentratie
stress,
zelfvertrouwen
...
Zelf datum aanvragen?

0497/746899
secretariaat@ankerpunt.be

Een boeiende  en uitdagende workshop  rond sociale vaardigheden en leren leren plannen we tijdens vakanties en in weekends of weekavonden. De workshop is bedoeld om het zelfvertrouwen van de jongeren van de eerste  en tweede graad op een leuke manier een boost te geven. Tegelijkertijd werken we rond leren leren. We voorzien nog een terugkomdag Zo kunnen de jongeren  oefenen wat ze in Ankerpunt leerden en feedback vragen over wat nog moeilijk loopt.

Zo geraken ze tijdig klaargestoomd zijn om de grote hoeveelheden van de examenleerstof te verwerken. 

Sociale vaardigheden: faalangst voorkomen en vermijden, jezelf motiveren. Stevig in je schoenen staan, vrienden maken, contacten leggen en houden, voor jezelf opkomen en van jezelf weten 'Hey, ik ben oké'. 


Sociale media: hoe omgaan met sociale media.

In het leren leren pakket ontdek je oa.: Hoe planningen maken, grotere hoeveelheden leerstof verwerken, samenvattingen maken... Wat zijn je talenten die je kan gebruiken om het leren efficiënter te maken. Wat werkt bij jou. Hoe zit het met pauzes, multimediagebruik,...Hoe kunnen we faalangst voorkomen of verhelpen?  Wat is jouw motivatie om dit jaar te slagen?

Zomervakantie:
Middelbaar: dinsdagen van 15.30 - 17.30
Hogere studies: donderdagen 15.30 - 17.30


Bij voldoende inschrijvingen worden er regelmatig extra reeksen ingelast. Je kan je al aanmelden op onze lijsten. De datum in is nog onder voorbehoud.
Locatie: Ankerpunthuis

Deze workshops kaderen in het thema gezinsvoorlichting.  Een voor - en of nabespreking kan extra aangevraagd worden. 


Meer info info@ankerpunt.be of 0497/746899

 

Info
Datum: 
dinsdag 06 juli 2021, 15:30
Plaats: 
Ankerpunt
Oud-Heverleestraat 62
3001 Leuven

Doelgroep:

Inschrijvingswijze: 

Je inschrijving is in orde na het doorsturen van het inschrijvingsformulier. Gelieve het correcte bedrag te storten op BE64 7350 5110 6052  met vermelding van je naam, de naam van de cursus en aanvangsdatum.