Liesbeth Ros

Ik ben Liesbeth, vrijwilliger bij Ankerpunt vzw. Na een lange zoektocht naar mezelf en een diagnose ASS besloot ik de reguliere arbeidsmarkt achter mij te laten en me in te zetten als vrijwilliger.

Ik ben bewust alleen mama van een zoontje Ruben-Alexander. Samen maken we graag bossen, speeltuinen en kinderboerderijen onveilig of zwaaien we heel enthousiast naar voorbijrazende treinen. Onze puppy heet Nobel. Hij is nog steeds druk op zoek naar zijn goede manieren, maar is een talent in knuffelen en hardlopen. Ik hoop dat hij ooit gaat leren om gewoon te wandelen.

Ik ben een rustig, creatief persoon dat houdt van de natuur. Feestjes zijn niet mijn ding, maar ik zit eens zo graag tegen de stam van een boom een beetje te dagdromen. Zagen doe ik ook heel graag, figuurzagen dan toch!

Nu mijn zoontje gestart is in de kleuterschool, komt er voor mij terug meer ruimte vrij om vrijwilligerswerk op te nemen. Het welzijn van mensen, jongeren en kinderen vind ik heel belangrijk. Vrijwilligerswerk bij Ankerpunt was dan ook een logische keuze.

Op dinsdagnamiddag kom ik graag wat administratief helpen.