0497/746899 en 016/407757
secretariaat@ankerpunt.be

Oud-Heverleestraat 62,
3001 Heverlee, 3000 Leuven

Home » Middelbaar

Middelbaar

Op maat bij jou op school of op een door jou gekozen locatie!


Ankerpunt VZW organiseert:

– Interactieve en creatieve workshops  voor jongeren rond o.a. welbevinden en veerkracht, verbindende communicatie en nieuwe autoriteit, stressbeheersing en relaxatie (bv. yomiqi, rots en water,…).
We gaan op maat, verbindend aan de slag met vragen van zowel leerling als leerkracht. Dit kan in combinatie met coachings en intervisies.
– Trainingen voor leerkrachten: ‘In je kracht als leerkracht’
– Vormingen voor directies, leerkrachten, leerlingbegeleiders, … rond persoonlijke groei, welbevinden, stress, opvoeding en zorg
– Intervisies

Alle workshops / seminaries / bezinningen / lezingen, … kunnen op maat van jouw klas / school gegeven worden.
Je kan ons een mail sturen met je vragen. We maken ook graag tijd om je (online) te beluisteren en zo mee na te denken over de noden en de mogelijkheden.
Staat het gewenste thema rond welbevinden, sociale vaardigheden, of teambuilding niet op onze lijst hieronder? Dat kan. Vraag er even naar. De kans is groot dat we dit toch in ons aanbod hebben.
De workshop duurt min 2 lesuren, maar het kan ook een hele voormiddag of een hele dag. We gaan ook graag een traject aan met een aantal terugkerende momenten.

Lees de groene kadertjes onderaan voor meer info over de thema’s.

Steun jij ook Ankerpunt vzw in de JEZ campagne, zodat we ook bij jou in de klas komen?

Ook dit jaar is ons ‘Palaver’ project gekozen door JEZ (opvolger van het Rode NeuzenFonds van KBS). Jongeren zamelen geld in voor een workshop in hun klas/school. JEZ verdubbelt elke euro die ingezameld word. Met dit extra budget kunnen wij dan weer andere jongeren die misschien anders nooit de kans krijgen ook opvolgen.  Doe jouw klas of school ook mee met de JEZ actie ten voordele van Ankerpunt vzw? Registreer je dan snel op de JEZwebsite  bij Ankerpunt (vanaf 15/11/2023)

Met accent op welbevinden en sociale vaardigheden

Met accent op beweging

Voor leerkrachten, directies, leerlingbegeleiders, ...