0497/746899 en 016/407757
secretariaat@ankerpunt.be

Oud-Heverleestraat 62,
3001 Heverlee, 3000 Leuven

Home » Pers & Publicaties

Avonturen aan de Wondere Ommesprong

Een tweeling, een onzekere vogel, een blinde aardling, een stuiterbal, een bange durver, een ontdekkingsreiziger en een gewoontedier gaan samen op zoek naar het geheim van de Wondere Ommesprong. Op hun tocht beleven ze knotsgekke avonturen en worden hun vriendschappen regelmatig op de proef gesteld. Kunnen ze hun queeste voltooien?…

‘Avonturen aan de Wondere Ommesprong’ is een ‘Hey, ik ben oké – lees- en doeboek’. Het verhaal is geschreven voor kinderen, hun ouders, leerkrachten, zorgverleners, jeugdwerkers,  animators en iedereen die op een creatieve en actieve manier aan de slag wil gaan met welbevinden en sociale vaardigheden. Het verhaal leidt ons langs een veelheid aan thema’s waarmee je op maat van elk kind, individueel of in groep, een hoop opdrachtjes, spelletjes en denkoefeningen kan uitvoeren. Deze opdrachten zijn geïnspireerd o.a. op cognitieve gedragstherapie, ACT, creatieve- en speltherapie, yoga, mindfulness, yomiqi, rots en water,  en zoveel meer.

Marleen startte haar beroepscarrière als educatief medewerker, waarbij ze (psycho) educatieve workshops en kampjes voor kinderen en jongeren organiseerde. Daarna ging ze aan de slag als leerkracht en zorgcoördinator. Ze studeerde oa. integratieve psychotherapie  (AIHP) met als specialisatie: kinder- en jeugdtherapie. In 2008 richtte zij Ankerpunt op, wat nadien in 2018 zich verder ontwikkelde tot een bloeiende VZW. Tijdens het geven van vele workshops aan kinderen ontwierp zij allerlei methodes en technieken om hen te helpen groeien. Het verhaal schreef ze als leidraad om deze te kaderen en is een hit bij kinderen.

Normale verkoopprijs (Acco) 31 euro  en + verzendkosten 37 euro.
Koop je het boek in het Ankerpunthuis of tijdens één van onze lezingen of workshops dan steun je zo de VZW. Je betaalt dan slechts 27,5 €. Met verzending 32,5€. Bedankt hiervoor!

Bestel je boek hier
Meer lezen
Workshop in de klas/school
Workshop voor leerkrachten
Gratis webinar (Kennismaking met het boek en hoe je ermee kan werken.)
Recensies

Ik ben aan de slag gegaan met het doeboek en de leerlingen zijn super enthousiast! Net als ik trouwens, kei tof gedaan en heel erg bruikbaar voor mijn lessen. Juf Nathalie. 

Lees meer

schoolbord hey iik ben oke