Avonturen aan de Wondere Ommesprong

Een tweeling, een onzekere vogel, een blinde aardling, een stuiterbal, een bange durver, een ontdekkingsreiziger en een gewoontedier gaan samen op zoek naar het geheim van de Wondere Ommesprong. Op hun tocht beleven ze knotsgekke avonturen en worden hun vriendschappen regelmatig op de proef gesteld. Kunnen ze hun queeste voltooien?…

‘Avonturen aan de Wondere Ommesprong’ is een ‘Hey, ik ben oké – lees- en doeboek’. Het verhaal is geschreven voor kinderen, hun ouders, leerkrachten, zorgverleners en iedereen die op een creatieve en actieve manier aan de slag wil gaan met welbevinden en sociale vaardigheden. Het verhaal leidt ons langs een veelheid aan thema’s waarmee je op maat van elk kind, individueel of in groep, een hoop opdrachtjes, spelletjes en denkoefeningen kan uitvoeren. 

Marleen startte haar beroepscarrière als educatief medewerker, waarbij ze(psycho) educatieve workshops en kampjes voor kinderen en jongeren organiseerde. Daarna ging ze aan de slag als leerkracht en zorgcoördinator. Ze studeerde oa. integratieve psychotherapie  (AIHP) met als specialisatie: kinder- en jeugdtherapie.In 2008 richtte zij haar Ankerpunt op, wat nadien in 2018 zich ontwikkelde tot een bloeiende VZW. Tijdens het geven van vele workshops aan kinderen ontwierp zij allerlei methodes en technieken om hen te helpen groeien. Het verhaal schreef ze als leidraad om deze te kaderen en is een hit bij kinderen.  

Prijs in de winkel 25 euro. Koop je het in het Ankerpunthuis of tijdens een van onze lezingen of workshops, dan betaal je maar 23,95€ met verzending 24,95€ en steun je de vzw. Bedankt hiervoor! Bestel je boek hier!