Studenten en jong volwassenen

StudiecoachingZorgcoaching

Al onze activiteiten vallen onder jeugdwelzijnswerk en mogen dus gecombineerd worden met één hobby!!

Studenten en jong volwassenen, lijken een vergeten generatie in heel wat studies, lezingen en workshops. Nochtans is het een niet altijd even gemakkelijke periode in je leven. Loslaten wat bekend is en kiezen voor een eigen vlucht. Speciaal voor hen en iedereen die dicht bij deze jonge generatie staat organiseren we verschillende vormingen  In deze workshops zullen we luisteren en ingaan op emoties en practische hinderpalen bij deze jonge volwassenen. We geven handige tips en tools om vol zelfvertrouwen aan hun toekomst te bouwen. Meer info via info@ankerpunt.be(link stuurt een e-mail)

 

Een student aan het woord:

Beste Marleen,
Ik wou je even een berichtje sturen om te laten weten dat ik erin geslaagd ben om een doctoraatspositie te pakken te krijgen bij bij mijn thesispromotor!
Ik ben erin geslaagd om in mijn vorige semester de beste punten ooit te behalen op een examenperiode tot nu toe smileyik had een gemiddelde van 84% waardoor ik eindelijk een gemiddelde had met onderscheiding (hard constraint voor doctoraat aan de KU Leuven).

Dat, samen met een thesis die ondertussen erg veel vooruitgang boekt en een goed sollicitatiegesprek twee weken geleden, heeft ervoor gezorgd dat ik gisteren een mailtje kreeg met de vraag om te doctoreren ("...als ik er nog zo enthousiast over was"). En uiteraard ben ik daar nog altijd heel enthousiast over. smiley
Blijkbaar zijn er bij mijn thesispromotor doorgaans heel wat kandidaten (ik hoorde dat er vorig jaar 50 mensen hadden geappliceerd, maar ik weet niet hoeveel kandidaten er dit jaar waren). Dus ik ben erg trots en heb erg veel zin in wat de toekomst me zal brengen!
Ik ben misschien nogal hard aan het "stoefen" in deze mail, maar dat is eigenlijk niet echt de bedoeling. Ik wou je vooral ongelofelijk hard bedanken voor je zorgen van deze zomer in deze mail. Ik ben er zeker van dat ik een groot deel van dit succes aan jou te danken heb!
Dus daarom ongelofelijk hard bedankt!
Het lijkt erop dat ik hier nog even blijf plakken in Heverlee, dus ik hoop als iedereen wat meer gevaccineerd is toch eens te kunnen komen kijken naar die fameuze orangerie van jullie 

Ongelofelijk veel dankbare groeten!