0497/746899 en 016/407757
secretariaat@ankerpunt.be

Oud-Heverleestraat 62, 3001 Leuven-Heverlee

Home » Ankerpunt prikkelt!!!

Leuven prikkelt en Ankerpunt prikkelt!!!

Als Leuven Prikkelt, draagt Ankerpunt graag zijn slogan bij! “Warme Stad Leuven zet in op het versterken van het welbevinden en de veerkracht van Leuvense kinderen en jongeren. Veerkracht, durven hulp vragen… het is niet evident om met jongeren over deze thema’s te praten.

Eén van de doelen is positieve beeldvorming: praten over gevoelens, hulp durven vragen, je kwetsbaar tonen, dat mag in Leuven. Leuven Prikkelt(externe link)! Opdracht aan de deelnemende partners: verzin een slogan voor je medepartner en maak deze filosofie zichtbaar in het straatbeeld”

Doe de warme wandeling!

Wie dus deze dagen door de straten van Leuven kuiert, wordt aangenaam verrast door 38 hartverwarmende boodschappen voor kinderen en jongeren die Leuvense gevels en ramen versieren. Vind jij alle 38 slogans terug?

Ankerpunt prikkelt mee!

In Ankerpunt begint de uitvoering van onze slogan stilaan vorm aan te nemen. Met dank aan KHOBRA (Kring Huisartsen Oost – Brabant) die de slogan voor ons bedacht. Hier alvast een fotootje ‘by night’. Nu nog de natuur haar werk laten doen. Niet alleen de vogeltjes en eekhoorntjes zijn welkom. Onze deur staat steeds open voor iedereen die een hart onder de riem nodig heeft. Zorgen? Blijf niet knagen. Durf te vragen! #ANKERPUNT 

Een pallet met een verhaal.

Ben je benieuwd wat de reden is waarom we onze slogan op een pallet geschilderd hebben? Eekhoorntjes een bezoek brengen en planten bloemen vogelzaad? En waarom een warm lampje het decor by night verlicht?

Ankerpunt werkt aan welbevinden en doet dat samen met heel wat andere zorgpartners in onze warme stad Leuven! Trots op Warme Stad Leuven!

Dus wat houd je nog tegen?

 

© 08/02/2018 Marleen Jans Ankerpunt vzw. All rights reserved.