0497/746899 en 016/407757
secretariaat@ankerpunt.be

Oud-Heverleestraat 62,
3001 Heverlee, 3000 Leuven

Home » Throwback

Gezinsdag 2021

Een spetterend succes

Onze Gezinsdag van de veerkracht was een spetterend succes! De weergoden en regen hielden ons niet tegen en er hing een warme gezinssfeer. Op deze dag stond het ‘Hey, ik ben oké’ lees- en doeboek  “Avonturen aan de Wondere Ommesprong” geschreven door Marleen Jans centraal. De dag was gevuld met veerkrachtige activiteiten, geïnspireerd uit het boek. Onze bezoekers kregen dus een voorproefje van wat er allemaal mogelijk is met het ‘Hey, ik ben oké’ lees- en doeboek. Benieuwd welke toffe activiteiten er te beleven waren tijdens de Gezinsdag? Lees zeker verder!

Gezinsdag 2022

Zondag 2 oktober opende het Ankerpunthuis zijn deuren voor een fantastische editie van de gezinsdag! Het was een supertoffe dag waarbij jong en oud kennis maakte met Ankerpunt en genoot van een heleboel activiteiten.

De activiteiten, geïnspireerd op het boek ‘Avonturen aan de Wondere Ommesprong’, stonden in teken van veerkracht en welzijn. Er was voor iedereen wat!

Zo genoten natuurliefhebbers van de inspirerende bosbaden. Terwijl de wandelaars de natuur in zich opnamen, gingen ze aan de slag met ademhalingsoefeningen en tips om het welzijn te verbeteren.

Gezinsdag 2023

Op zondag 1 oktober opende Ankerpunt vzw opnieuw haar deuren voor het brede publiek. Tijdens deze Gezinsdag van de Veerkracht kon je een kijkje komen nemen in het gezellige huis, met voldoende vermaak voor iedereen. Zelfs de zon straalde extra vrolijk tijdens deze jubileumeditie waarbij de organisatie haar 15-jarig bestaan vierde!

De activiteiten, met als basis het lees- en doeboek ‘Avonturen aan de Wondere Ommesprong’ van Marleen Jans, boeiden jong en oud! Je kon je laten inspireren door een lezing rond welbevinden bij kinderen, …

Move it! 2022

pagina in opbouw