0497/746899 en 016/407757
secretariaat@ankerpunt.be

Oud-Heverleestraat 62, 3001 Leuven-Heverlee

Home » Ankerpunt Steunen » De Warmste Week

De Warmste Week

Hey ik ben oké! Welbevinden in klas en school

HET WARMSTE NIEUWS

Onze welgekende Hey, ik ben oké workshop werd geselecteerd voor een van de goede doelen van de Warmste Week! Opgroeien zonder zorgen, hoe mooi is dat! En toch kan je niet voorkomen dat een kind moeilijkheden tegenkomt op zijn levenspad. Via onze workshop in klassen/scholen willen we kinderen concrete handvaten aanreiken zodat ze deze skills breed kunnen inzetten. De klas/school is de plek bij uitstek om àlle kinderen te bereiken, ook deze uit (financieel) kwetsbare gezinnen. In onze vrolijke, laagdrempelige en toch diepwerkende workshop, gaan we creatief en actief aan de slag rond welbevinden, weerbaarheid, sociale vaardigheden,... en leren we sterke copingstrategieën aan. Het is dus een bijzondere kans om meer kinderen  te bereiken en te kunnen ondersteunen.

Twee mogelijkheden (beiden gratis of zo goed als gratis, aanbod beperkt!)
– We komen bij jou in de klas en gaan samen aan de slag met de leerlingen. Lees meer
– Je kan bij jou in de school een cursus organiseren voor het team, of een leerkracht de cursus in het Ankerpunthuis laten bijwonen. Lees meer


Hoe kunnen jouw warme handen meewerken?
–  Verspreiden van het goede nieuws
–  Kom in actie en organiseer zelf een projectje
–  Een steun of bijdrage 
Lees meer

 

 

Bosbaden ten voordele van De Warmste Week

Wanneer: 17 december 2023 10u00 – 11u30
Waar: Ankerpunthuis Oud – Heverleestraat 62 3001 Heverlee
 

Kom doe mee zondag 17 december om 10u00. Ons ‘Hey, ik ben oké’ project in de klas is een van de geselecteerden door De Warmste Week. Kom jij mee genieten van de natuur ten voordele van dit project? Schrijf je dan snel in. Plaatsen zijn beperkt!

Bij terugkomst voorzien wij nog een warme verrassing.

Boszoektocht met het gezin ten voordele van De Warmste Week

Wanneer: 17 december 2023 10u00 – 11u30
 
 

Ons ‘Hey, ik ben oké’ project in de klas is een van de geselecteerden door De Warmste Week. Ga jij mee op boszoektocht ten voordele van dit project? Schrijf je dan snel in en kom ‘s morgens een rugzakje halen met de opdrachten en een verrassing.