0497/746899 en 016/407757
secretariaat@ankerpunt.be

Oud-Heverleestraat 62, 3001 Leuven-Heverlee

Home » Charlotte Van Aerschot

Charlotte Van Aerschot

Hallo daar!

Mijn naam is Charlotte, en bij deze stel ik mij graag even voor als stagiaire bij Ankerpunt!

In 2020 studeerde ik af als SRW’er op de Sociale Hogeschool en besloot ik na een stage bij Buurtwerk mijn passie voor zorg en begeleiding verder te ontwikkelen. Ik begon daarom aan een bijkomende master Orthopedagogiek aan de KU Leuven. Ik ben blij dat ik voor mijn eindstage van augustus 2023 tot april 2024 in Ankerpunt mag aansluiten.

Naast mijn liefde voor gezinnen, koester ik ook een creatieve kant. Ik ben graag bezig met veel dingen tegelijkertijd en in mijn vrije tijd geniet ik er bijvoorbeeld van om mezelf uit te dagen met schilderen (ik ben er niet zo goed in, maar ik probeer 😊) en het maken van nieuwe kookreceptjes! Met een muziekje op de achtergrond geeft dit mij rust en inspiratie.

Het uitgebreide aanbod en de huiselijke sfeer van Ankerpunt spraken me daarom ook meteen aan om hier een steentje aan bij te dragen. Ik kijk er enorm naar uit om deel te nemen aan de diverse activiteiten, zoals de boeiende kampjes, leerzame workshops en waardevolle gesprekken.

Als je me tegenkomt, zeg gerust even hallo!