0497/746899 en 016/407757
secretariaat@ankerpunt.be

Oud-Heverleestraat 62, 3001 Leuven-Heverlee

Home » Lisa Van Espen

Lisa Van Espen

 Hey!!

Mijn naam is Lisa en in 2020 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog aan de KU Leuven. Binnen deze opleiding kreeg ik onder andere met volgende thema’s te maken: gedrags- en opvoedingsproblemen, ontwikkelingsstoornissen, leerstoornissen etc. De keuze voor deze richting komt vanuit een sterke interesse in kinderen, jongeren, gezinnen en hun context. Ik wil kinderen en jongeren met specifieke noden graag ondersteunen om hen op een positieve manier te laten omgaan met uitdagingen en hen stimuleren om te groeien in hun sterktes en talenten. Het is belangrijk om deze extra in de verf te zetten!

Hierna ben ik nog begonnen aan een opleiding seksuologie (KU Leuven) omdat ik aandacht voor diversiteit in termen van seksuele oriëntatie en genderidentiteit, -beleving super belangrijk vind en het maatschappelijk taboe op seksualiteit stilletjes aan wat wil doorbreken. Dit heb ik gecombineerd met halftijds te werken als opvoeder-(studie)begeleider in een internaat, waardoor ik ook heel wat ervaring opgedaan heb als studiecoach.

Waarvoor kan je bij mij in Ankerpunt terecht?

  • Diagnostiek (IQ, ADHD, ASS…)
  • Individuele begeleiding voor kinderen, jongeren, volwassenen (en hun gezin) bv. vragen omtrent genderidentiteit, faalangst, stress…
  • Studiecoaching (motivatie, leren leren, planning…)
  • Workshops en kampjes i.v.m (sociaal) welbevinden
Lisa