0497/746899 en 016/407757
secretariaat@ankerpunt.be

Oud-Heverleestraat 62, 3001 Leuven-Heverlee

Home » Miriam van Dick

Miriam van Dick

Ik ben arbeids- en organisatiepsychologe (afgestudeerd aan de universiteit Maastricht, 2016). Ik heb veel ervaring in de begeleiding van en het onderzoek naar personen met een afstand tot de arbeidsmarkt met betrekking tot hun arbeidsintegratie. Ook heb ik bij het Vlaams Instituut Gezond Leven meegewerkt aan een website rond mentaal welbevinden. Hier in Ankerpunt ben ik werkzaam voor de Educatieve Dienst. Mijn voornaamste taken betreffen het uitwerken en evalueren van de externe communicatie van de organisatie. Enkele voorbeelden zijn de website, nieuwsbrief, e-mail, etc. Daarnaast beheer ik mee het intake-systeem om een vlotte verdeling te voorzien voor het psychologenteam.

miriam