0497/746899 en 016/407757
secretariaat@ankerpunt.be

Oud-Heverleestraat 62,
3001 Heverlee, 3000 Leuven

Home » Myrthe Slaets

Myrthe Slaets

Hallo iedereen!

Ik ben Myrthe en ik ben in 2021 afgestudeerd als Klinisch Psychologe aan de VUB. Ik deed mijn eindstage binnen de bijzondere jeugdzorg waar ik ervaring opdeed in het werken met kinderen en jongeren met verschillende problematieken en hulpvragen. Het is daar waar mijn interesse nog meer werd geprikkeld in hoe zowel kind- als omgevingsfactoren invloed kunnen hebben op de ontwikkeling. Een kind is deel van diens gezin, net zoals het gezin een deel is van het kind. Daarom vind ik een afgestemde en open communicatie met zowel het kind als de ouder(s) of opvoedingsverantwoordelijke(n) zeer belangrijk. 

Je kan bij mij terecht voor:

  • Individuele psychologische begeleiding van kinderen en jongeren (en hun gezin).
    • Mogelijke thema’s kunnen zijn: angsten, depressie, zelfvertrouwen, familiale moeilijkheden, stress, boosheid, slaapproblemen, schoolse moeilijkheden, concentratieproblemen, …
  • Psychodiagnostiek.
    • Bijvoorbeeld onderzoek naar IQ, ASS, ADHD, stemmingsstoornissen, …
  • Workshops rond welbevinden, sociale vaardigheden, weerbaarheid, …

Samen gaan we aan de slag met jouw vragen en bezorgdheden. We doen dit aan de hand van gesprekken, oefeningen, spel en creativiteit. We gaan tijdens de begeleiding kijken naar wat er moeilijk loopt, maar we gaan ook op zoek naar jouw talenten en hoe je hieruit kracht kan putten. Vergeet niet: iedereen is anders, en net dat maakt jou zo mooi!

Misschien tot binnenkort,

Groetjes Myrthe.