0497/746899 en 016/407757
secretariaat@ankerpunt.be

Oud-Heverleestraat 62,
3001 Heverlee, 3000 Leuven

Home » Spannende momenten…

Spannende momenten...

Het was me een heel avontuur. Voor de allereerste keer heb ik in opdracht van de Gezinsbond en het VCOK, een webinar gegeven over het tienerbrein. “Wat een makkie”, dacht ik, “voor een paar mensen, dat moet lukken.” De mensen van de Gezinsbond waren zo vriendelijk om me op de hoogte te houden van de stand van zaken. Het aantal deelnemers liep al snel op: 100, 250, over de 300… Uiteindelijk waren jullie met zo’n 450 deelnemers.

Stalen zenuwen? Stress onder controle houden! Gemakkelijk praten. Buikademhaling? Check! Focus op het doel? Check! … en starten maar. De eerste zinnen kwamen er wat benauwd uit. Maar een keer dat ik met mijn verhaal bezig was, werd ik gedreven door een gezonde dosis adrenaline en raakte ik in mijn flow. Jullie hebben geluisterd en ook na de pauze zijn jullie allemaal gebleven. Wat een mooi compliment. Bedankt ook voor de lovende woorden nadien.

Ik heb hier alvast weer iets geleerd en dat wil ik jullie graag meegeven: had ik me laten meeslepen door mijn zenuwen, dan was dit nooit gelukt en dat zou jammer zijn.

Dus, wat voor spannends je ook meemaakt, ga niet in stressmodus, blijf in jezelf geloven, focus op je doel, weet dat je het kan en … ga er voor.

© 06/11/2017 Marleen Jans Ankerpunt vzw. All rights reserved.