0497/746899 en 016/407757
secretariaat@ankerpunt.be

Oud-Heverleestraat 62,
3001 Heverlee, 3000 Leuven

Home » Stagiair

Stagiair

Ankerpunt vzw is een interdisciplinair centrum waar het welbevinden van kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun gezinnen centraal staat. We proberen dat extra duwtje in de rug te zijn wanneer het wat moeilijk loopt op vlak van sociale vaardigheden, emotioneel, relationeel, schoolwerk, …). Zij kunnen bij ons terecht voor therapie, diagnostiek, studiebegeleiding, logopedie, workshops en dagkampjes rond welbevinden.

Groeinest voor stagiairs!

De veelheid aan psychotherapeutische en psycho-educatieve activiteiten in een interdisciplinair team, maakt van Ankerpunt een interessante stageplek waar studenten van de KUL, UCLL, VUB, Thomas More, Odisee,… en ook van Nederlandse universiteiten graag hun master- of professionele bachelor stage komen doen, proevend van een rijk en gevarieerd aanbod. Het kan gaan om masterstudenten psychologie, of orthopedagogiek, bachelorstudenten toegepaste psychologie, gezinswetenschappen, sociaal cultureel werk, sociale readaptatie, maatschappelijk werk, orthopedagogie, …

Deze stagiairs worden goed omringd en krijgen zeer veel groeikansen in een gevarieerd werklandschap. Dat lukt dankzij ons team dat een enorm engagement heeft naar deze stagiairs toe. Bovendien hebben we ook een medewerker in loondienst die de opleiding van de stagiairs mee coördineert en ondersteunt.

Interesse in een boeiende stage bij Ankeprunt vzw?

Bezorg ons je cv en motivatiebrief via secretariaat@ankerpunt.be, tav Marleen Jans