0497/746899 en 016/407757
secretariaat@ankerpunt.be

Oud-Heverleestraat 62,
3001 Heverlee, 3000 Leuven

Home » Yasmine

Yasmine Lamy

Hallo! Mijn naam is Yasmine en ik werk als klinisch psychologe bij het Ankerpunt vzw. In 2023 heb ik mijn diploma behaald als klinisch psychologe met als specialisatie kinderen en jongeren aan de Katholieke Universiteit Leuven. Tijdens mijn masterstage heb ik ervaring opgedaan bij de kinder- en jeugdpsychiatrische afdeling van UPC KU Leuven, wat mijn kennis inzake diagnostiek en begeleiding verrijkt  heeft. Daarnaast heb ik ook ervaring opgedaan tijdens mijn bachelor Toegepaste Psychologie aan Thomas More, waar ik stage heb gelopen als medewerker in het inloopteam De Mobil en als zorgcoördinator op de basisschool Sint-Norbertus. Doorheen al deze ervaringen heb ik een echte passie gekregen om met kinderen en jongeren te werken.

Waarvoor kun je bij mij terecht? Ik bied individuele begeleiding voor kinderen en jongeren, waarbij thema’s kunnen variëren van schoolse moeilijkheden tot stress, angst en onzekerheid. Daarnaast bied ik psychodiagnostiek aan, zoals intelligentieonderzoek en aandachts- en concentratieonderzoek. Ook voor studiecoaching en -begeleiding, zoals vakspecifieke ondersteuning en leren plannen, ben je bij mij aan het juiste adres. Verder houd ik me bezig met psycho-educatie en verzorg ik workshops en kampjes gericht op (sociaal) welbevinden.

Elke vraag en bezorgdheid is welkom. We staan stil bij jouw behoeften en moeilijkheden, ondersteund door jouw sterke punten en krachten. We doorlopen deze weg samen!