0497/746899 en 016/407757
secretariaat@ankerpunt.be

Oud-Heverleestraat 62,
3001 Heverlee, 3000 Leuven

Home » Nina

Nina Mommaerts

Hallo!
 
 

Ik ben Nina en ik ben een masterstudente Klinische Psychologie aan de VUB. Van jongs af aan heb ik steeds al interesse gehad in het menselijk gedrag. Doorheen de jaren heb ik ontdekt dat mijn passie voornamelijk ligt binnen het vakgebied van de kinderpsychologie. Om die reden volg ik vanaf juli 2023 mijn masterstage bij Ankerpunt vzw. Ik kijk er erg naar uit om nieuwe ervaringen en kennis op te doen. Het wordt een spannend en leerrijk avontuur!

 

In mijn vrije tijd speel ik graag tennis en toneel. Tevens werk ik ook als jobstudente bij het MCH en UZ Leuven (eenheid digestieve oncologie). Deze studentenjobs hebben mijn kennis ook al veel verrijkt. Zo heb ik geleerd dat elke persoon, ongeacht zijn/haar leeftijd, voldoening kan halen uit een goed gesprek 🙂   

 

Ik droom ervan om later zelfstandig kinderpsycholoog te worden. Daarnaast hoop ik ook een postgraduaat te behalen in de Klinische Neuropsychologie. Ik ben namelijk zowel geïnteresseerd in het gedragsmatige, als het fysiologische/biologische aspect van het vakgebied.

 
 

Misschien tot binnenkort! 

Groetjes Nina