0497/746899 en 016/407757
secretariaat@ankerpunt.be

Oud-Heverleestraat 62,
3001 Heverlee, 3000 Leuven

Home » Anabel Craps

Anabel Craps

Ik studeerde af als culturele agoge aan de V.U.B. en leerkracht gedragswetenschappen aan de KU Leuven. Als leerkracht voor anderstaligen, begeleidster in de sociale economie en museumbegeleidster werkte ik steeds met mensen samen.

Reeds in 2015 kwam ik zelf in contact met mindfulness en meditatie via een 8 weken training. De eerste jaren stond de eigen beoefening centraal. Ik sloot me aan bij het meditatiecentrum Dhammagroup in Brussel en nam deel aan meditatiebijeenkomsten en retraites bij I AM, Ehipassiko en Breathworks.

Uiteindelijk koos ik ervoor om de opleiding als trainer bij het Instituut voor Aandacht en Mindfulness (I AM) te volgen om de rijkdom aan technieken en inzichten te kunnen delen met anderen en behaalde ik er het certificaat van mindfulness trainer.

Ik heb ervaring met het begeleiden van 8-weken trainingen mindfulness in samenwerking met Gemeenschapscentra Ten Noey en De Kriekelaar in Brussel. Daarnaast begeleid ik ook meditatiesessies online. Ik werkte sessies Mindful bewegen voor ouderen uit in samenwerking met FeDos en begeleid wekelijkse meditaties via haar persoonlijke platform ‘Andando’.

Waarvoor kan je bij mij terecht:

anabel